-
Biff á la Lindström - parisersmörgås
PALEO. Biff á la Lindström med kapris och inlagda rödbetor. För en AIP-variant uteslut ägg i köttfärssmeten. Stek i ugnen så håller de ihop bättre.
-
20 min -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
200 g Nötfärs 2-4 msk Hackad inlagd rödbeta 1 msk Kapris 1 st Ägg (uteslut vid AIP) 1 nya Havssalt 1 knippe Färsk finklippt persilja För parisersmörgås Lägg till: 2 st Ägg att steka per burgare 2 st Stekpannebröd - recept under bröd Gör så här:
-
1)
Gör två mindre stekpannebröd. Recept hittar du under bröd.
-
2)
Biffarna: Hacka de inlagda rödbetorna fint. Blanda med köttfärs, kapris, salt, persilja och ägg.
-
3)
Forma två stora biffar och stek på medelvärme i ca 5 minuter per sida i lite kokos- eller olivolja.
-
4)
Servera med ett stekt ägg på stekpannebröd med lite extra rödbetor och sallad.

-








