• Biff á la Lindström - parisersmörgås

    PALEO. Biff á la Lindström med kapris och inlagda rödbetor. För en AIP-variant uteslut ägg i köttfärssmeten. Stek i ugnen så håller de ihop bättre.

    • 20 min
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    200 g Nötfärs
    2-4 msk Hackad inlagd rödbeta
    1 msk Kapris
    1 st Ägg (uteslut vid AIP)
    1 nya Havssalt
    1 knippe Färsk finklippt persilja
    För parisersmörgås Lägg till:
    2 st Ägg att steka per burgare
    2 st Stekpannebröd - recept under bröd

    Gör så här:

    1. 1)

      Gör två mindre stekpannebröd. Recept hittar du under bröd.

    2. 2)

      Biffarna: Hacka de inlagda rödbetorna fint. Blanda med köttfärs, kapris, salt, persilja och ägg.

    3. 3)

      Forma två stora biffar och stek på medelvärme i ca 5 minuter per sida i lite kokos- eller olivolja.

    4. 4)

      Servera med ett stekt ägg på stekpannebröd med lite extra rödbetor och sallad.