• Choklad & Kaffebrownies

    PALEO. En chokladbrownie med fiberhusk som ger kakan sin spänstiga och lite sega konsistens. Kaffe och kakaosmak tillsammans med banan och mandel. Smakar bäst serverad kall, gärna efter en natt i kylskåpet.

    • 30 min
    • 4 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    1 Banan
    3 dl Mandelmjöl
    2 Ägg
    3 msk Kakao
    1 msk Fiberhusk
    1 tsk Honung
    2 msk Kallt starkt kaffe

    Gör så här:

    1. 1)

      Sätt ugnen på 175°.

    2. 2)

      Mixa bananen. Tillsätt äggen och vispa.

    3. 3)

      Blanda i mandelmjöl, kakao och fiberhusk. Tillsätt kaffe och honung. Smaka av, eventuellt behövs lite mer honung.

    4. 4)

      Bred ut smeten i en form som du smörjer med koksolja. Grädda i 25 minuter eller tills kakan är torr när du sticker en sticka i den,