-
Chokladkaka utan mjöl
PALEO. En chokladkaka som är saftig och har en rik chokladsmak. Servera med färska bär och en klick kokosgrädde, eller paleoglass.
-
40 min -
4 personer -
Lätt
Ingredienser
2-3 st Mogna kokbananer, gula med svarta prickar 1/2 dl Kokosolja, smält 4 st Ägg 1/2 tsk Birkabonat 1/2 tsk Äppelcidervinäger 3 msk Kakao, ren En gnutta salt Gör så här:
-
1)
Sätt ugnen på 175°. Smörj en bakform eller använd muffinsformar.
-
2)
Skala och dela kokbananerna. Mixa i hop med alla ingredienser på en gång i en blender eller med en stavmixer. Det blir en jämn, tjock smet.
-
3)
Häll upp i form och grädda i ca 25-35 minuter. Prova med en sticka om kakan är torr. Låt svalna lite innan den skärs upp.
-
4)
Servera som den är eller med färsk frukt, bär eller kokosgrädde.
-








