-
Geléhallon (AIP,Paleo)
AIP/PALEO. Gör eget gelégodis! Jättenkelt och så gott. Variera med olika bär och rulla dem i kokossocker för att lyxa till det.
-
10 min -
4 personer -
Lätt
Ingredienser
200 gram bär, t ex hallon 1 dl Vatten 4 msk gelatinpulver Eventuellt Lite honung Gör så här:
-
1)
Tina frysta bär i en kastull eller i mikron. Mixa med en stavmixer till en jämn sås. Sila bort de små kärnorna. Tillsätt vattnet och blanda, Tillsätt houng om så önskas.
-
2)
Häll i gelatinpulver och värm under tiden som du vispar. När gelatinet är upplöst är det klart. Koka upp och vispa tills grumligheten försvinner.
-
3)
Häll upp i silikonform (finns billiga på IKEA) och ställ kallt. Rulla godisarna i lite kokossocker, men det är en smaksak. Jag tycker att de är godare naturella.
-








