-
Glassi
AIP. Den här efterrätten är inspirerad av den indiska drycken lassi, därav namnet glassi. Du kan med fördel sätta efterrätten i frysen i 30 minuter så den blir riktigt kall. Den blir också god efter 2 timmar i kylen.
-
5 min -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
1 st Mogen mango delad i kuber, eller fryst 1 burk Kokosmjölk, en burk 1 st Lime, juicen och skal Gör så här:
-
1)
Mixa mango,limejuice och kokosmjölk i minst 3 minuter i en blender eller med stavmixer. Det är viktigt att du mixar ganska länge.
-
2)
Häll upp i serveringsglas och ställ i frysen eller i kylen.
-
3)
Riv lite limeskal över vid servering.

-
4)
Ps. Recept från Autoimmun kokbok som vi gett ut tillsammans med Karl Hultén, paleoteket.se. Foto: Denise Vestin.
-








