-
Krispiga kokospanerade kycklinglår (AIP,Paleo)
AIP/PALEO. Grillade kycklingklubbor i ugn med krispig kokospanering. Dessa sköter sig själva i ugnen och är lätta att göra. Den gula färgen kommer från gurkmeja. Servera med en sallad på riven morot, avokado, spenat och vinägrett.
-
30 min -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
2 Kycklingklubbor Panering Ingredienser 1/2 dl Smält kokosolja 2 msk Potatismjöl 1/2 dl Riven kokos 1 krm Gurkmeja 1 nypa Havssalt 1 krm Vitlökssalt eller örtsalt Gör så här:
-
1)
Sätt ugnen på 200°.
-
2)
Skölj kycklingen och torka den torr med hushållspapper. Smörj in med lite olivolja och salta.
-
3)
Blanda i hop alla ingredienser i paneringen. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och bred ut paneringen jämnt över dem.
-
4)
Tillaga i ca 25-30 minuter. Servera med valfria kokta grönsaker eller ett mos.
-








