-
Kycklingwok med gurkmeja (AIP,Paleo)
AIP/PALEO. Smakrik kycklingwok med gurkmeja, kokosmjölk, lime och persilja. Basen i woken består av strimlad vitkål som får fräsa ihop med vitlök och svamp.
-
15 min -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
200 g Färdiglagad strimlad kyckling 200 g Strimlad vitkål (en full stekpanna) 2 st Vilöksklyftor 1 st Lime (juicen) 1 dl Hackad färsk persilja 2 dl Kokosmjölk 10 Champinjoner (gärna små) 1 krm Gurkmeja 1 rejäl nypa Havssalt Gör så här:
-
1)
Strimla och stek vitkålen mjuk i kokosolja. Salta. Tillsätt hackad vitlök som får steka med mot slutet.
-
2)
Stek champinjonerna antingen skivade eller hela om de är minichampinjoner separat i kokos- eller olivolja. Salta.
-
3)
Stek ihop alla ingredienser tillsammans med gurkmeja, persilja, kokosmjölk och pressad lime. Smaka av med salt.
-
4)
Lägg sist i den strimlade kycklingen. Stek ihop en stund på medelvärme. Servera med extra färsk persilja.

-








