-
Ljummen sallad med grönkål och tranbär
AIP/PALEO. En sallad som är bäst varm eller ljummen. Naturligtvis går det bra att blanda ut med vanlig sallad. Att addera tranbär som har blötlagts innan blir en riktig smakförhöjare.
-
20 min -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
200 g Spenat i påse (det krymper väldigt mycket) 200 g Grönkål/svartkål, efter säsong 2 dl Torkade tranbär 3 st Salladslökar 1 msk Äppelcidervinäger 1 nypa Havssalt Lite Olivolja att steka i Lite Persilja Gör så här:
-
1)
Lägg tranbären i blöt ca 30 min.
-
2)
Rensa kålen och klipp bort stammarna, de blir bara sega. Hacka lök och skölj spenaten.
-
3)
Stek på låg värme i olivolja. Addera tranbär och sist äppelcidervinäger. Smaka av med salt. Servera ljummen.

-








