• Naanbröd

    AIP. Naanbröd som blir riktigt krispigt om du tar ut brödet och låter det vila i 10 min och sedan gräddar det igen i några minuter. Servera omedelbart, det ska helst ätas direkt från ugnen som vanligt naan.

    • 30 min
    • 1 person
    • Lätt

    Ingredienser

    140 g (2 dl) Kokt avrunnen blomkål
    1 krm Vitlökspulver/en pressad klyfta
    1 dl Cassavamjöl
    2 msk Kokosolja, smält
    1 nypa Salt samt Torkad rosmarin

    Gör så här:

    1. 1)

      Sätt ugnen på 230°. Mixa kall kokt blomkål med övriga ingredienser till en jämn konsistens.

    2. 2)

      Bred ut smeten på ett bakplåtspapper, Tryck till den så det blir ett naan-bröd i formen. Ca 1/2 cm tjock. Strö över torkad rosmarin.

    3. 3)

      Grädda i 15 minuter. Ta ut brödet och låt det svalna något. Grädda igen i ca 5 minuter. Ät gärna direkt.