-
Naanbröd
AIP. Naanbröd som blir riktigt krispigt om du tar ut brödet och låter det vila i 10 min och sedan gräddar det igen i några minuter. Servera omedelbart, det ska helst ätas direkt från ugnen som vanligt naan.
-
30 min -
1 person -
Lätt
Ingredienser
140 g (2 dl) Kokt avrunnen blomkål 1 krm Vitlökspulver/en pressad klyfta 1 dl Cassavamjöl 2 msk Kokosolja, smält 1 nypa Salt samt Torkad rosmarin Gör så här:
-
1)
Sätt ugnen på 230°. Mixa kall kokt blomkål med övriga ingredienser till en jämn konsistens.
-
2)
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper, Tryck till den så det blir ett naan-bröd i formen. Ca 1/2 cm tjock. Strö över torkad rosmarin.
-
3)
Grädda i 15 minuter. Ta ut brödet och låt det svalna något. Grädda igen i ca 5 minuter. Ät gärna direkt.

-








