-
Pannacotta med röda bär
AIP/PALEO. Enkel pannacotta som innehåller mixade bär och lite mindre kokosmjölk. I det här receptet användes frysta bär.
-
3 h -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
3 dl Kokosmjölk 1 dl Tinade frysta och mixade bär 2 tsk Gelatinpulver 1/2 dl Vatten 1 tsk Honung Gör så här:
-
1)
Blanda gelatinpulvret med 1/2 dl vatten. Låt det blomma ut genom att stå några minuter.
-
2)
Tina de frysta bären och mixa dem till "saft". Värm kokosmjölk, bär och honung upp till kokpunkten.
-
3)
Dra av kastullen och vispa ner gelatinblandningen. Vispa en stund så att gelatinet löses upp ordentligt.
-
4)
Häll upp i portionsglas och ställ i kylen i några timmar tills de stelnat. Servera med extra bär.

-








