• Pannacotta med röda bär

    AIP/PALEO. Enkel pannacotta som innehåller mixade bär och lite mindre kokosmjölk. I det här receptet användes frysta bär.

    • 3 h
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    3 dl Kokosmjölk
    1 dl Tinade frysta och mixade bär
    2 tsk Gelatinpulver
    1/2 dl Vatten
    1 tsk Honung

    Gör så här:

    1. 1)

      Blanda gelatinpulvret med 1/2 dl vatten. Låt det blomma ut genom att stå några minuter.

    2. 2)

      Tina de frysta bären och mixa dem till "saft". Värm kokosmjölk, bär och honung upp till kokpunkten.

    3. 3)

      Dra av kastullen och vispa ner gelatinblandningen. Vispa en stund så att gelatinet löses upp ordentligt.

    4. 4)

      Häll upp i portionsglas och ställ i kylen i några timmar tills de stelnat. Servera med extra bär.