-
AIP. Pannacotta på kokosmjölk blir riktigt gott. Variera med olika smaker. Det är gott med äkta vanilj eller citronjuice.
-
10 min + 30 i kyl -
3 personer -
Lätt
Ingredienser
4 dl Kokosmjölk 2 tsk Gelatin i pulverform 1/2 dl Ljummet vatten 1 msk Honung Smaksättning Tex ett paket saffran, äkta vanilj, citron, lime... Garnerig med färska bär Gör så här:
-
1)
Rör ut gelatinpulvret i vattnet och låt stå några minuter.
-
2)
Häll kokosmjölk och honung i en kastrull och värm, det ska inte koka. Tillsätt smaksättningen under omrörning.
-
3)
Rör ut gelatinblandningen med vatten i den varma kokosmjölken. Låt svalna och fördela sedan i portionsbägare eller efterrättsglas.
-
4)
Ställ kallt några timmar tills blandningen stelnat. Garnera färska bär.

-
5)
Ps. Recept från Autoimmun kokbok som vi gett ut tillsammans med Karl Hultén, paleoteket.se. Foto: Denise Vestin.
-








