-
Pytt med brysselkål
AIP. En enkel pyttipanna med brysselkål som bas istället för potatis. Äter du vanlig paleo går det dock utmärkt med potatis, helst nypotatis. I det här receptet användes rester av kalkon.
-
15 min -
3 personer -
Lätt
Ingredienser
1 nät Brysselkål 1 msk Timjan, färsk eller torkad 1 msk Äppelcidervinäger 1 st Gul lök 100-200g Rester av protein, t ex kyckling, kött, kalkon Salt Efter smak Gör så här:
-
1)
Dela och rensa brysselkålen. Koka i fem minuter i lite saltat vatten tills de blir mjuka.
-
2)
Stek i kokosolja till de fått lite färg. Tillstt en hackad lök och stek lite till. Häll över äppelcidervinäger och låt det ånga klart.
-
3)
Tillsätt proteinrester och kryddor, stek igenom. Timjan blir gott ihop med brysselkål.

-








