• Salladsbåtar med kantarell, guacamole och stekt kycklingfärs AIP

    AIP/PALEO.  Perfekt lunchmat med lite av varje. Lägg stekta kantareller, guacamole och t ex lite stekt kycklingfärs på salladsblad och ät med fingrarna.

    • 20 min
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    1 sats Guacamole - recept under såser och tillbehör
    4 st Salladsblad av t ex roman- eller isbergssallad
    2-4 dl Kantareller
    150 g Kycklingfärs

    Gör så här:

    1. 1)

      Stek kantareller och kycklingfärs i kokosolja, salta.

    2. 2)

      Gör en sats guacamole genom att mixa en avokado tillsammans med en vitlöksklyfta, lite limejuice samt finhackad koriander eller persilja (och ev en finhackad rödlök).

    3. 3)

      Lägg upp på salladsbladen och ät med fingrarna.