-
Skaldjurssallad
AIP/PALEO. Köp musslor som är MSC-märkta. Det finns musslor i spad och färska i nät i fiskdisken. Om du ska koka färska – se receptet på Moules Mariniere. Kombinera med färska räkor och goda grönsaker.
-
10 min -
2 personer -
Lätt
Ingredienser
200 g Musslor 200 g Räkor 1 st Rödlök 1 st Huvud romansallad/machésallad 10 st Sparrisar 1 st Avokado 1 st Citron Gör så här:
-
1)
Om du använder färska räkor och musslor så skala och koka dem så att de är klara för salladen. Låt musslor och räkor från burk rinna av.
-
2)
Finskiva rödlöken och dela avokadon i kuber.
-
3)
Skölj och hacka salladen i småbitar. Blanda salladen med skaldjuren.
-
4)
Koka sparrisen i 5 minuter i saltat vatten och skär dem sedan i bitar och lägg i salladen. Pressa färsk citron över.
-
5)
Salta och krydda efter smak.

-








