• Skaldjurssallad

    AIP/PALEO. Köp musslor som är MSC-märkta. Det finns musslor i spad och färska i nät i fiskdisken. Om du ska koka färska – se receptet på Moules Mariniere. Kombinera med färska räkor och goda grönsaker.

    • 10 min
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    200 g Musslor
    200 g Räkor
    1 st Rödlök
    1 st Huvud romansallad/machésallad
    10 st Sparrisar
    1 st Avokado
    1 st Citron

    Gör så här:

    1. 1)

      Om du använder färska räkor och musslor så skala och koka dem så att de är klara för salladen. Låt musslor och räkor från burk rinna av.

    2. 2)

      Finskiva rödlöken och dela avokadon i kuber.

    3. 3)

      Skölj och hacka salladen i småbitar. Blanda salladen med skaldjuren.

    4. 4)

      Koka sparrisen i 5 minuter i saltat vatten och skär dem sedan i bitar och lägg i salladen. Pressa färsk citron över.

    5. 5)

      Salta och krydda efter smak.