-
AIP/PALEO. Grundreceptet till smulpajen kan man använda till vilka bär som helst. Här valde vi hallon. Ställ kokosoljan i kylen så den blir hård före du gör denna smulpaj så blir den extra knaprig.
-
1 h -
5 personer -
Lätt
Ingredienser
5-7 dl Bär, tex hallon. 1 msk Honung Smulpaj Ingredienser: 1 dl Riven kokos 1 krm Kanel 1 dl Kokosmjöl 6 msk Kokosolja, kylskåpskall och hård 4-6 st Dadlar 1 nypa Salt Gör så här:
-
1)
Värm ugnen till 180 grader.
-
2)
Smörj en pajform med lite kokosolja. Häll bär/hallonen i formen och blanda med honungen.
-
3)
Finhacka dadlarna. Lägg i en skål och tillsätt kokosflingor, kokosmjöl, kanel och salt. Blanda väl.
-
4)
Dela kokosoljan i mindre bitar med en kniv och smula runt med fingrarna. Låt det bli grova klumpar.
-
5)
Strö smuldegen över hallonen och grädda i ugnen i 35 minuter eller tills hallonen bubblar upp genom pajtäcket.

-








